Слова и речи

Слово учасникам та гостям III Міжнародної науково-практичної конференції «Духовна та світська освіта: Історія взаємин – сучасність - перспективи»

Ваше Високопреосвященство! Дорогий Владико Ректор! Возлюблені у Христі отці, брати і сестри! Вітаю Вас з початком роботи Міжнародної науково-практичної конференції «Духовна та світська освіта: історія взаємин - сучасність -перспективи».
 

Слово організаторам та учасникам науково-практичної конференції «Актуальні питання діагностики і лікування патології аорти, серця та судин»

Прийміть Наші щирі слова вітання з нагоди початку роботи науково-практичної конференції «Актуальні питання діагностики і лікування аневризм аорти, її гілок та серця».

 

Слово до учасників круглого столу "Російсько-українська співпраця в контексті формування євразійського економічного простору"


Вітаю Вас на засіданні круглого столу "Російсько-українська співпраця в контексті формування євразійського економічного простору"!
 

Слово Блаженнішого Митрополита Володимира організаторам та учасникам ІV Фестивалю ЗМІ православних

Ваше Високопреосвященство, Ваше Преосвященство, шановні отці, брати і сестри – учасники ІV Фестивалю ЗМІ православних! Ми живемо в щасливий і небезпечний час стрімкого розвитку інформаційних технологій і засобів спілкування.
 

Слово Блаженнішого Митрополита Володимира організаторам, учасникам та гостям VI Українського Форуму вроджених вад серця

Українська Православна Церква завжди стояла на позиції співпраці з медичною галуззю України. Адже питання взаємодії духовного і фізичного здоров’я залишалось актуальним і в минулому, і тим паче сьогодні.
 

Послання Предстоятеля Української Православної Церкви з нагоди 100-річчя канонізації святителя Іосафа Білгородського

Наша земля, з часів хрещення її святим рівноапостольним князем Володимиром, зростила багатьох угодників Божих. Собор святих співвітчизників, прославлених від Бога чудотвореннями й іншими численними дарами благодаті Святого Духа - «многъ зело» (Ез. 37,10). Це благовірні князі та княгині, преподобні отці й матері, юродиві во Христі, праведники, мученики, сповідники, святі пастирі та воїни.
 

Церковные Таинства

—    Так и хочется ответить вопросом на вопрос: может ли человек поменять своих родителей, если они ему не нравятся? Или отказаться от врача или акушерки, которые принимали роды?

Подробнее ...

Вопросы и ответы

—    Апостол Павел, который не был женат, в Первом послании к Коринфянам говорит: "Относительно девства я не имею повеления Господня, а даю совет, как получивший от Господа милость быть Ему верным. По настоящей нужде за лучшее признаю, что хорошо человеку оставаться так... Впрочем, если и женишься, не согрешишь; и если девица выйдет замуж, не согрешит" (1 Кор. 7, 25-26, 28).
Подробнее ...

Поиск

Календарь

Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/helper.php on line 207 Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/helper.php on line 208 Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/calendarClass.php on line 114
<Ноябрь 2018>
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Монастыри и храмы Киева bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Mail.ru