Слова и речи

Слово учасникам та гостям III Міжнародної науково-практичної конференції «Духовна та світська освіта: Історія взаємин – сучасність - перспективи»

Ваше Високопреосвященство! Дорогий Владико Ректор! Возлюблені у Христі отці, брати і сестри! Вітаю Вас з початком роботи Міжнародної науково-практичної конференції «Духовна та світська освіта: історія взаємин - сучасність -перспективи».
 

Слово організаторам та учасникам науково-практичної конференції «Актуальні питання діагностики і лікування патології аорти, серця та судин»

Прийміть Наші щирі слова вітання з нагоди початку роботи науково-практичної конференції «Актуальні питання діагностики і лікування аневризм аорти, її гілок та серця».

 

Слово до учасників круглого столу "Російсько-українська співпраця в контексті формування євразійського економічного простору"


Вітаю Вас на засіданні круглого столу "Російсько-українська співпраця в контексті формування євразійського економічного простору"!
 

Слово Блаженнішого Митрополита Володимира організаторам та учасникам ІV Фестивалю ЗМІ православних

Ваше Високопреосвященство, Ваше Преосвященство, шановні отці, брати і сестри – учасники ІV Фестивалю ЗМІ православних! Ми живемо в щасливий і небезпечний час стрімкого розвитку інформаційних технологій і засобів спілкування.
 

Слово Блаженнішого Митрополита Володимира організаторам, учасникам та гостям VI Українського Форуму вроджених вад серця

Українська Православна Церква завжди стояла на позиції співпраці з медичною галуззю України. Адже питання взаємодії духовного і фізичного здоров’я залишалось актуальним і в минулому, і тим паче сьогодні.
 

Послання Предстоятеля Української Православної Церкви з нагоди 100-річчя канонізації святителя Іосафа Білгородського

Наша земля, з часів хрещення її святим рівноапостольним князем Володимиром, зростила багатьох угодників Божих. Собор святих співвітчизників, прославлених від Бога чудотвореннями й іншими численними дарами благодаті Святого Духа - «многъ зело» (Ез. 37,10). Це благовірні князі та княгині, преподобні отці й матері, юродиві во Христі, праведники, мученики, сповідники, святі пастирі та воїни.
 

Церковные Таинства

—    Само по себе имя (как набор звуков или букв) никоим образом не может влиять на судьбу человека. Наша судьба зависит исключительно от того, какую жизнь мы ведем. Также можно вспомнить народную мудрость: "Не имя красит человека, а человек имя".
Подробнее ...

Вопросы и ответы

—    Патриотизм православного христианина проявляется в защите Родины от врагов, в труде на благо Отчизны, в заботе о родной земле, а также в участии в делах государственного управления, сохранения и развития национальной культуры и самосознания.
Подробнее ...

Поиск

Календарь

Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/helper.php on line 207 Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/helper.php on line 208 Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/calendarClass.php on line 114
<Март 2018>
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Монастыри и храмы Киева bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Mail.ru