Слова и доклады

Вітальне слово організаторам та учасникам III Всеукраїнської конференції голів єпархіальних молодіжних відділів УПЦ

Ваше Преосвященство, всечестные отцы, дорогие братья и сестры! Сердечно приветствую всех вас, собравшихся сегодня на открытии III Всеукраинской конференции глав и работников епархиальных молодежных отделов и организаций Украинской Православной Церкви.
 

Вітальне слово учасникам Міжнародної конференції «Назустріч змінам – роль релігії в сучасному світі.Віра в умовах демократії та світського суспільства»


Учасникам Міжнародної конференції «Назустріч змінам – роль релігії в сучасному світі. Віра в умовах демократії та світського суспільства»
 

Звернення до Президента України на зустрічі з Главами та представниками традиційних християнських конфесій і релігійних організацій

Від імені Української Православної Церкви дозвольте щиро привітати Вас з Великим постом, а також скласти щиру подяку як Главі Держави за постійну увагу до питань релігійного життя нашого народу. Ми високо цінуємо рівень взаємовідносин, які за останній час склалися між Церквою і Державою у нашій країні і готові до подальшого плідного їх розвитку.
 
 

Слово організаторам та учасникам ІІІ студентської конференції «Студентська наука в духовній школі»

Сьогодні Київська духовна академія проводить традиційну студентську конференцію, яка збирає в стінах древньої Києво-Печерської Лаври викладачів і студентів духовних шкіл не лише з України, але й з інших країн. Ця конференція є доброю нагодою поділитися зі своїми колегами та ровесниками першими здобутками в сфері самостійної дослідницької роботи, знайти однодумців та друзів.
 

Вітальне слово з нагоди освячення Кафедрального собору м. Хуста

Сердечно вітаємо Вас, Високопреосвященних и Преосвященних Владик, духовентсво та всіх віруючих міста Хуста з освяченням Кафедрального собору на честь святих рівноапостольних Мефодія и Кирила!
 

Слово з нагоди Дня пам’яті жертв голодомору та політичних репресій

У XX сторіччі український народ пережив одну з найстрашніших трагедій у своїй історії – голодомор. Україна, яка завжди годувала хлібом весь світ, зазнала масового голоду. Голодомор призвів до значних жертв, приніс багато горя.
 

Церковные Таинства

— Традиционно епитимию, то есть духовное послушание после Покаяния для преодоления греха, на человека налагает священник. Он видит, какая именно должна быть епитимия. Если человек духовно зрелый, он получает одно послушание, если начинающий в вере — другое.
Подробнее ...

Вопросы и ответы

— Следует отметить, что духовное церковное пение полезно для души православного христианина, его можно и нужно слушать. Но и в этом необходима рассудительность — слушать в надлежащей обстановке, чтобы имя Господне, Который прославляется в этом пении, не подвергалось нареканию или осуждению.
Подробнее ...

Поиск

Календарь

Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/helper.php on line 207 Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/helper.php on line 208 Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/calendarClass.php on line 114
<Август 2018>
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Монастыри и храмы Киева bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Mail.ru