Слово Блаженнішого Митрополита Володимира на Соборній площі Києво-Печерської Лаври

Ваша Святосте, Владико-отче, дорогі владики, брати та сестри!

Сьогодні нас зібрав у Лаврі, на чолі зі Святішим Патріархом Кирилом, святий рівноапостольний князь Володимир, який турбується про спасіння наших душ, щоб ми не загинули і вступили у життя вічне. Кожен поспішає сьогодні, почувши дзвін, сюди, щоб поділитися з Богом своїми труднощами та успіхами, щоб слідувати Його заповідям. Ми щиро дякуємо Вам, Ваша Святосте, що приїхали до нас відвідати вшанування, зміцнити тим нашу віру, дати надію, яка допоможе нам зі страхом служити Богу й досягати єднання з Ним. Дякуємо Вам за те, що докладаєте всіх зусиль, аби ввірена Вам всеросійська, в тому числі й українська, паства могла зміцнитися у євангельських заповідях. І вже зараз скажемо, що чекатимемо на Вас і  наступного року на святкування.

 Благословіть народ Божий, який тут зібрався, а також тих, хто знає, що тут відбувається, але не може залишити роботу чи якісь інші нагальні справи. Інші ж, які прийшли, рознесуть те тепло Святого Духа, що зміцнює нас усіх служити на славу Божу і користь людям.

 28 липня 2012 р.

 

Церковные Таинства

— По мере необходимости церковные люди обращаются к Таинству Покаяния. Происходит это в храме в присутствии священника, который после того, как выслушает исповедь верующего, читает над ним разрешительную молитву и Богом данной властью отпускает грехи. Такое Покаяние можно назвать храмовым.

Подробнее ...

Вопросы и ответы

—    Все зависит от того, во что верует человек. Если человек верует и доверяет Богу, пытается жить по Его заповедям, злая сила не может иметь над таким человеком власти.

Подробнее ...

Поиск

Календарь

Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/helper.php on line 207 Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/helper.php on line 208 Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/calendarClass.php on line 114
<Сентябрь 2012>
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
101112141516
17181920212223
24252627282930

Монастыри и храмы Киева bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Mail.ru