Слово організаторам і учасникам V Фестивалю ЗМІ православних


Шановні організатори і учасники V Фестивалю ЗМІ православних!
Христос воскрес!


Цю євангельську новину несли по всьому світові апостоли і рівноапостольні, захищали мученики і страстотерпці, відстоювали святителі і отці Церкви, доводили преподобні і праведні.

Євангельська новина актуальна і сьогодні. І хоча змінюються технології її розповсюдження, «Іісус Христос учора і сьогодні і навіки Той же» (Євр. 13: 8), а душа людини потребує «єдиного на потребу» – віри і спасіння.

Сучасні ЗМІ мають родзинку, замішану на страстях і омані, але, нажаль, все менше додають євангельської солі Правди й Істини до того інформаційного продукту, що виробляють. Тому православні ЗМІ і православні журналісти у світських ЗМІ мають стати євангельською закваскою для всього інформаційного простору.

Пам’ятайте, головною темою всієї вашої інформації має бути Христос. Євангеліє має бути міркою під час аналізу подій і розуміння точок зору. Божі Заповіді мають бути дороговказом для оцінки суспільного життя. А всі інші слова мають бути дорогоцінним окладом до головного образу – Слова, Яке «стало плоттю, і вселилося між нас, повне благодаті й істини» (Ін. 1: 14).

У своєму служінні будьте свідками Божественної істини, непохитно стійте у православній вірі, любіть один одного, Бога і Святу Церкву, допомагайте один одному і ближнім побачити Христа та йти шляхом спасіння.

Нехай Боже благословення перебуває з усіма вами, а Дух Святий навчить вас, що і як говорити, писати та знімати.
Воістину воскрес Христос!


+ ВОЛОДИМИР
Митрополит Київський і всієї України,
Предстоятель Української Православної Церкви

 

Церковные Таинства

—    Во-первых, для того, чтобы показать людям, что их назначение — быть святыми, как того требует сам Господь, говоря: "Будьте святы, потому что Я свят" (1 Пет. 1, 16).

Подробнее ...

Вопросы и ответы

— Церковь расценивает эти злоупотребления как грех. Но в Церкви методы преодоления этих проблем не такие, как у секуляризованного общества: она не призывает людей к участию в акциях протеста против действий власти. К чему приводят революции, мы уже знаем...
Подробнее ...

Поиск

Календарь

Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/helper.php on line 207 Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/helper.php on line 208 Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/calendarClass.php on line 114
<Май 2012>
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
141517181920
21222324252627
28293031   

Монастыри и храмы Киева bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Mail.ru