Слово організаторам та учасникам науково-практичної конференції «Актуальні питання діагностики і лікування патології аорти, серця та судин»

Прийміть Наші щирі слова вітання з нагоди початку роботи науково-практичної конференції «Актуальні питання діагностики і лікування аневризм аорти, її гілок та серця».



Ми всі покликані своїм служінням зменшувати страждання людини і цим виконувати заповідь Христову про служіння ближньому, з відкритим серцем відчувати біль та потреби наших братів і сестер, бути чуйними до їх проблем. Присвятивши себе лікарській справі, ви, медичні працівники, особливо самовіддано та жертовно служите кожному, хто потребує вашої допомоги. Господь дарував вам власними руками лікувати недуги страждаючого людства.

Нинішній день пропонує все нові відкриття у медичній сфері та модернізацію набутого досвіду. Ми живемо у світі технічного та інтелектуального прогресу, що стимулює удосконалювати і лікарську справу. Це дає можливість застосовувати новітні винаходи для виявлення захворювань на початкових стадіях та ефективного їх лікування.

Тож нехай Господь просвітить усіх світлом Своєї Істини для відданого служіння, до якого Він вас покликав.

Бажаю усім учасникам конференції наснаги та плідної роботи.

Прикликаємо на всіх Боже благословення.

+ ВОЛОДИМИР
Митрополит Київський і всієї України,
Предстоятель Української Православної Церкви

 

Церковные Таинства

— Миро (в переводе с греческого — благовонное масло) — это вещество, освященное Предстоятелем Церкви, которое используется в Таинстве Миропомазания, при освящении престолов и антиминсов православных храмов и при венчании на царство.
Подробнее ...

Вопросы и ответы

— Конечно, как государство, так и Церковь должны придерживаться положений законодательства Украины относительно светскости образования.
Подробнее ...

Поиск

Календарь

Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/helper.php on line 207 Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/helper.php on line 208 Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/calendarClass.php on line 114
<Октябрь 2011>
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
252627282930
31      

Монастыри и храмы Киева bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Mail.ru