Вітання Блаженнішого Митрополита Володимира єпископу Львівському і Галицькому Філарету з 40-річчям від дня народження

 Ваше Преосвященство!

 

 В день ювілею 40-ліття з Дня Вашого народження дозвольте висловити щирі слова привітання та добрі побажання!

 Не так давно Господь покликав Вас до високого святительського служіння, проте за ці роки Вам вдалося заслужити високу повагу і серед єпископату та священноначалля, і в колах інтелігенції, і у побожного народу, вірних чад Матері Церкви. Господь дарував Вам єпископський омофор тоді, коли Ви, дійсно, досягли багатьох успіхів та нажили колосальний досвід і вміння, достойно несучи загальноцерковний послух, який був Вам довірений.

 Сьогодні Ви несете архіпастирський послух на древній кафедрй Галицьких митрополитів. Священний Синод довірив Вам такий нелегкий, але водночас відповідальний шлях подальшого служіння Церкві Христовій та українському народу. За короткий термін перебування на Галичині, спершу вікарієм а тепер керуючим єпархією, Ви достойно представили Українську Православну Церкву в регіоні. В цих умовах, Ви як справжній апостол несете слово Євангельської істини та свідчення про Бога Живого, який Духом Святим наповнює членів Церкви Христової.

 Нині для нашої церкви дуже важливим є діалог із суспільством, який мусить проявлятися в доброзичливій позиції у міжконфесійному спілкуванні, в роботі з різними соціальними верствами населення України, в участі Церкви в суспільному житті та в місіонерських і благодійних проектах. Саме ці напрямки роботи простежуються у Вашій архіпастирській діяльності, що обнадіює Нас в достойному майбутньому нашої Святої Церкви.

 Прийміть же, Владико, Наші теплі привітання та щирі побажання здоров’я, милості та ласки Божої! Нехай Вседержитель зміцнить Ваші душевні і тілесні сили для подальшого ревного святительського служіння.

 Прикликаю на Ваші майбутні звершення щедре Господнє благословення!

 З любов’ю у Христі,

 +Володимир

Митрополит Київський і всієї України

Предстоятель Української Православної Церкви

 

Церковные Таинства

—    Грех заключается не только в отдельных поступках человека, он является постоянной болезнью, которая не дает человеку принимать дар Божией благодати, лишает его источника истинной жизни. Для искоренения таких грехов, как гордость или эгоизм, необходимо усиленное внимание к себе, борьба с грешными помыслами и горькое сожаление о своих ошибках.
Подробнее ...

Вопросы и ответы

— "Пустите детей и не препятствуйте им приходить ко Мне, ибо таковых есть Царство Небесное" (Мф. 19, 14), — говорил Господь своим ученикам.
Подробнее ...

Поиск

Календарь

Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/helper.php on line 207 Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/helper.php on line 208 Deprecated: mktime(): The is_dst parameter is deprecated in /sites/mitropolit.kiev.ua/modules/mod_blog_calendar/calendarClass.php on line 114
<Сентябрь 2012>
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
101112141516
17181920212223
24252627282930

Монастыри и храмы Киева bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Mail.ru